Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ "GYPSY PHILHARMONIC ORCHESTRA" ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ: 21.00

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ 

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!


ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!


Gypsy Philharmonic Orchestra





Η Gypsy Philharmonic Orchestra – η καλύτερη της Ουγγαρίας, είναι η μόνη ορχήστρα του είδους της, που μεταδίδει τη μουσική σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο διασκέδασης προς το κοινό. Οι Τσιγγάνοι είναι τόσο ευαίσθητοι στη μουσική, που διαισθητικά παίζουν, σαν από ένστικτο προς το κοινό, ώστε ο θεατής να βλέπει, ακούγοντας παράλληλα.

Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του διάσημου Dezső Balogh και του κορυφαίου βιολιστή Lajos Sárközi Junior, το ρεπερτόριo τους συνδυάζει το παραδοσιακό τσιγγάνικο βιολί των Grigoras Dinicu, Ferenc Erkel, Ferraris και Vittorio Monti, τους εκφραστές του ουγγρικού ρεπερτορίου, με τα μεγάλα έργα κλασικών συνθετών, όπως οι Johannes Brahms, Jacques Offenbach, Pablo de Sarasate, Johann Strauss πατέρας και γιος, Peter Tchaikovsky. Όλα αριστοτεχνικά ερμηνεύονται χωρίς διαμελισμό, 90 τσιγγάνοι μουσικοί από τη Βουδαπέστη, όλοι βιρτουόζοι και συναρπαστικοί.

Βιολιά, βιολοντσέλα, μπάσα, κύμβαλα και κλαρίνα, όλα ενωμένα για να μεταδώσουν σε εμάς, τη μαγεία και τη συγκίνηση των τονισμών της παράδοσης-συντριβής, αυτά που ανήκουν στους τσιγγάνους και στην εκτέλεση της τέχνης τους. Αυτή η τέχνη του στροβιλίσματος, οι αλλαγές που δεν αποκαλύπτουν τίποτα περισσότερο αλλά εμπλουτίζουν τη σύνθεση. Μεταφέρουν στο θεατή την ενέργεια ενός λαού που έχουν επιλέξει τη μουσική ως μια παγκόσμια γλώσσα. Ενστικτώδης σαν μια δημοφιλής βραδιά τσιγγάνων, αυστηρή σαν μια συναυλία στη Βιέννη με μαύρο σμόκιν. Μια απόλαυση !!!

Χωρίς συναγωνισμό, είναι η πιο συναρπαστική Φιλαρμονική Ορχήστρα της εποχής μας, η μεγαλύτερη Φιλαρμονική Ορχήστρα Τσιγγάνων στον κόσμο!!!

EΚΤΑΚΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ GYPSY PHILHARMONIC ORCHESTRA ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ OΠΕΡΑΣ Κ. ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό, πως συμφωνήθηκε, μετά από σχετική πρόταση που συζητήθηκε, ειδικά για τη συναυλία της Gypsy Philharmonic Orchestra - The Best from Hungary !!!, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 1ο Φεστιβάλ Δάσους με την υπογραφή του ΚΘΒΕ, του νέου μεγάλου πολιτιστικού γεγονότος της Θεσσαλονίκης και θα δοθεί στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 20 Ιουνίου στο Θέατρο Δάσους!!!, να εμφανιστεί σε έκτακτη φιλική συμμετοχή η (εκ Θεσσαλονίκης) τραγουδίστρια Mezzosoprano, μουσικός και σκηνοθέτης κ.Kassandra Dimopoulou, Kassandra Dimopoulou-ARTISTIC PAGE , με εμφανίσεις ανάμεσα σε άλλες, τον πρωταγωνιστικό ρόλο της "Carmen" (George Bizet) στην Εθνική Λυρική Σκηνή και το εξωτερικό και διεθνής συνεργασίες με διάσημα ονόματα και ορχήστρες όπως οι: Placido Domingo, Zubin Mehta, Maurice Bejart, Οrchestre de Paris, RAI Torino κ.ά.

Αυτή η συμφωνία είχε ευτυχές αποτέλεσμα, έπειτα και από το προσωπικό, έντονο ενδιαφέρον του παγκοσμίως διάσημου κορυφαίου βιολιστή κ. Lajos Sárközy Jr., για την επίτευξη μιας συνεργασίας, μεταξύ της Ορχήστρας και της Ελληνίδας καλλιτέχνιδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής των Τσιγγάνικων Βιολιών τέλεσε προσφάτως αρραβώνα, με την πανέμορφη νεαρή κ. Livuška Mihoková και του ευχόμαστε τα καλύτερα.

Λεπτομέρειες θα σας ανακοινωθούν σύντομα.

Προπώληση 25€ μέχρι 19/6 από τα Public, Ιανός, Seven Spots, Media Markt, Παπασωτηρίου και στο Viva.gr, στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.viva.gr/…/theatro-…/gypsy-philharmonic-orchestra/
ΑΠΡ 20€ ΜΑΙ+ΙΟΥΝ ΕΩΣ 19/6 25€ ΤΑΜΕΙΟ 30€

ΠΡΟΣΟΧΗ
Ενημερώνουμε πως δεν θα υπάρχουν περαιτέρω μειώσεις σε ειδικές κατηγορίες (μαθητές-φοιτητικές-συνταξιούχοι-άνεργοι) γι’ αυτό όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα!!!

You're welcome to like our page on Facebook here: ART BG-Greece and subscribe, share, comment, like on ART BG-GREECE's YouTube channel here: https://www.youtube.com/channel/UChyWOlIzMm0ntVUBB-wFazg !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου