Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

"ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ" Η Κ.Ο.Θ. ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΜΟΥΣΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00




Η Κ.Ο.Θ. συναντά τη MOYSA
Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 στις 21:00
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και ο Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζουν την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής με μια ξεχωριστή συναυλία στην οποία θα «συναντηθούν» μουσικά η Κ.Ο.Θ. και η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μ.Μ.Θ., MOYSA.

Η μουσική γιορτή θα αρχίσει από το Φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής (κτίριο Μ1), όπου η MOYSA, υπό τη διεύθυνση της αρχιμουσικού της, 
Ζωή Ζενιώδη, θα παρουσιάσει το έργο Battalia του Χάινριχ Μπίμπερ με τον Γεράσιμο Χοϊδά στο τσέμπαλο και τη Σουίτα Capriol του Πίτερ Γουόρλοκ. Την ορχήστρα του Μεγάρου προετοιμάζουν μουσικά οι εξάρχοντες της Κ.Ο.Θ. Σίμος Παπάνας και Αντώνης Σουσάμογλου και ο βοηθός αρχιμουσικού της MOYSA, Θεόδωρος Παπαδημητρίου.

Στη συνέχεια, θα ξεκινήσει η συναυλία στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου και Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Κ.Ο.Θ. 
Γεώργιου Βράνου, με την ορχήστρα να παρουσιάζει την Εισαγωγή Δον Ζουάν, έργο 20 τουΡίχαρντ Στράους. Έπειτα, μουσικοί της Κ.Ο.Θ. θα συμπράξουν με μουσικούς της MOYSA και θα παρουσιάσουν τα έργα Οι Πλανήτες, έργο 32, μέρη Ι (Άρης) και ΙΙ (Δίας) του Γκούσταβ Χολστ και το Pomp and Circumstance Military Marches, έργο 39, μέρος Ι (March) σε Ρε Μείζονα του Έντουαρντ  Έλγκαρ  
               Η μαέστρος,                                          Ο μαέστρος,
              Ζωή Ζενιώδη                                      Γεώργιος Βράνος
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Φουαγιέ και στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής (Μ1) του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης την Κυριακή 21 Ιουνίου στις 21:00.

Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου από τις 19:00  στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Παρακαλούμε για τη δημοσίευση ή τη μετάδοση του

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Μεγάρου Μουσικής Υποστηρίζεται με Δωρεά από το:
 
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
25ης ΜΑΡΤΙΟΥ & ΠΑΡΑΛΙΑ,  Τ.Κ. 54646
ΤΗΛ. 2310895800, FAX. 2310895954
www.tch.gr   E-mail: info@tch.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου