Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 7η Εκδήλωση Κοινωνικής Υπευθυνότητας ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΩΡΑ20.30


7η Εκδήλωση Κοινωνικής ΥπευθυνότηταςΦΕΤΟΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ


 

Το Τμήμα Μακεδονίας της ΕΕΔΕ, συνεχίζοντας μία παράδοση 7 συνεχών χρόνων, διοργανώνει την καθιερωμένη πια εκδήλωση Κοινωνικής Υπευθυνότητας που ως σκοπό έχει για φέτος, την ηθική και οικονομική στήριξη των στόχων της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας & Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ). Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο bar restaurant ALDEBARAN, το οποίο βρίσκεται στον 5ο όροφο του νέου κτιρίου του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 20.30.

Όπως τονίζει ο Πρόεδρος του Τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ κ. Νικόλας Μπακατσέλος, η εκδήλωση αυτή που έγινε θεσμός για την Πόλη μας, είναι αποτέλεσμα της σημασίας που δίνει η ΕΕΔΕ στην κοινωνική υπευθυνότητα και ότι αποτελεί μια μικρή συνεισφορά στο έργο της ανάδειξης της κοινωνικής ευθύνης που έχουν οι επιχειρήσεις απέναντι στην κοινωνία, μέσα στην οποία δραστηριοποιούνται. «Η ευαισθησία στις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες πρέπει να αποτελεί τη μία από τις τρεις βασικές παραμέτρους, εκτός από τη τιμή και την ποιότητα, πάνω στις οποίες πρέπει να βασίζεται η επιχειρηματικότητα».

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με ελάχιστη κατανάλωση τα 10 ευρώ ανά άτομο. Σημειώνεται ότι το 40% αυτής της κατανάλωσης θα «επιστραφεί» ως χορηγία για την περαιτέρω ενίσχυση των στόχων της εκδήλωσης!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να απευθύνεστε στα Γραφεία του Τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ, Λέοντος Σοφού 3 – 546 26 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 55 33 18 και 19, fax 2310 546 218, email: aristotelis@eede.gr / www.eede.gr, αρμόδια η κ. Φλώρα Σαλαγιάννη

Με την παράκληση να δημοσιευθεί
Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων
Για το Τμήμα Μελών
της ΕΕΔΕ – Τμήμα Μακεδονίας
κ. Φλώρα Σαλαγιάννη
τηλ. 2310 55 33 18 - 19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου